Optimi strânse în Campionatul Național de Teatru Sport

Ce etapă, ce meciuri palpitante și ce public efervescent! S-au încheiat optimile Campionatului Național de Teatru Sport, însă cei care au asistat la confruntări încă laudă performanțele echipelor.

Încă se vorbește despre replicile memorabile ce au făcut deliciul publicului, de pofta de victorie a fiecărei echipe, cât și de intensitatea cu care au jucat. Toate cele 8 partide au subliniat esența teatrului sport – hazardul, suspansul și frumusețea unor momente cu final neașteptat. Chiar dacă au luptat pentru calificarea în sferturi, improvizatorii nu au uitat să se distreze, iar spectatorii au savurat fiecare clipă.

Dacă nu ai reușit să vezi în direct niciun meci, vei fi încântat să afli că ne-am gândit și la tine. Ai mai jos un extras din relatarea în direct a unei partide. Comentariul are și momente, să le numim, de extrem entuziasm – doar știi cum e, improvizația naște pasiuni.

Începe o nouă rundă. Să vedem cum se descurcă cele două echipe la proba comună, Poligloții. Publicul este rugat să dea o locație. Avem „Restaurantul de la capătul lumii”, „Pe o creangă de sequoia în picaj”, „O plajă de nudiști moraliști”, „La împinge tava” și … rămâne „Restaurantul de la capătul lumii”.

Da, ce frumos, prima echipă începe cu un clasic „Mes escargots s’échappent de la plaque!!!” Foarte interesantă și preluarea adversarilor „Wao kuuma, kuruka”. Dar nu! Ce ocazie ratată. Unul dintre improvizatori încercând o mimică cât mai sugestivă s-a împiedicat. Cade peste doi membri ai echipei adverse, doboară și un coechipier, iar cu ultimile forțe reușește un „Guănjiā de cuò. Ràng tā! Ràng tā!” Incredibil, publicul râde și aplaudă frenetic, improvizatorii rămași în picioare nu se pot opri nici ei, fiecare tentativă provocând noi râsete.

Ce se credea a fi doar o altă probă, s-a transformat într-un moment ce cu siguranță va rămâne în istoria campionatului. Cât de mult au ridicat ștacheta aceste echipe! Câștigătoarea are toate șansele să ajungă în marea finală.

Aceasta a fost atmosfera la meciurile din optimi. Probe captivante, improvizatori dornici să se autodepășească, clipe de spontaneitate transformate în hohote de râs și multă poftă de joacă. La sfârșitul serii au câștigat cei care au reușit să convingă publicul, rundă de rundă, că merită să treacă în următoarea etapă.

Dacă ești curios, care a fost rezultatul final al tuturor partidelor, ai mai jos lista completă, iar dacă vrei să vezi cum evoluează Campionatul, intră aici.

  • Social Act Theatre vs iELE
  • Improspectorii vs Obligó
  • ImproPatzan vs Backstage Boys
  • Improvisneyland vs SC IMPRO SRL
  • IDIOT vs Urban Impro
  • Impro Show vs Freeze
  • Comedy Summer Show vs Toaster
  • eMISIUNE IMPROsibilă vs Improvizatorii

În final, nu putem să nu ne întrebăm, dacă meciurile au fost atât de disputate în optimi, la ce să ne așteptăm în sferturi?