Workshops

Invităm cei mai profesionişti traineri, din România şi din lume, pentru oameni dornici să se cunoască mai bine, să îşi exprime latura artistică, şi să se joace cu mai mult entuziasm!

În timpul Festivalului ai parte de cel puţin şase ateliere pentru începători şi alte câteva pentru performerii cu experienţă – o perioadă intensă şi specială pentru comunitatea de impro din România.
În restul anului – fii cu ochii pe noi, fiindcă organizăm ateliere Drop-In lunare, şi alte programe de dezvoltare a muşchiului spontaneităţii 😉

Citeşte cu atenţie descrierile, uită-te în agendă şi… rezervă-ţi locul din timp.

Marți07 August

••19
00

Drop-In ClassDrop-In Class

!MPRO Drop-In Class este un atelier destinat atât celor care nu au improvizat niciodată, cât și improvizatorilor care vor să regăsească prospețimea de la început.

!MPRO Drop-In Class face parte dintr-o serie de ateliere ce vor avea loc în prima marţi a fiecărei luni.
Niciunul dintre ateliere nu va semăna cu celălalt, experiențele fiind unice: spațiul, trainerul și temele propuse - vor fi diferite. Un singur lucru vor avea în comun: calitatea ridicată a trainerilor şi o experienţă de învăţare relaxată.

There are no strings attached:

- Participarea este gratuită!
- Nu este nevoie de înregistrare. Așa cum spune și titlul, tot ceea ce trebuie să faci este să apari*.
- Ai nevoie doar de bună dispoziție și curiozitate.

Pentru workshop-ul din 7 august 2018 tema este: Personaje
Atelierul intitulat "Personaje" îşi propune să îi ajute pe participanţi să acceseze mai uşor "personajul" în scene de teatru de improvizaţie, prin tehnici de impro sau tehnici de teatru clasic. Radu Ciobănaşu este foarte fericit când în scenele de improvizaţie prind viaţă personaje consistente, chiar dacă acestea trăiesc doar 3 sau 35 de minute.

Trainer: Radu Ciobănaşu
Radu Ciobănaşu s-a apucat de improvizaţie pentru că şi-a dorit să practice arta descoperirii continue. De 10 ani se dezvoltă ca actor, trainer şi entertainer în trupa Improvisneyland. Este iniţiatorul "ImproVacanţa" - singura tabără de improvizaţie din România, care anul acesta se va desfăşura în perioada 15 - 19 august, la Potcoava Mountain Hideway.
Radu susţine traininguri de improvizaţie de 10 ani, este pasionat de public speaking, a iniţiat proiectul "Micii IMPROfesionişti" - cursuri de improvizaţie pentru copii (Academia de improvizaţie "Improvisneyland") şi este creatorul "Giumbuşluc party" - evenimente pentru copii.
A jucat la festivaluri importante de improvizaţie din Belgia, Olanda şi Suedia, unde a lucrat cu reputaţi traineri internaţionali precum: Tim Orr, Carriad Lloyd & Paul Foxcroft, Anders Fors, Rod Ben Zeev, Joe Bill, Jill Bernard, Andreea Gaetani.

Atelierul din 7 august 2018 va avea loc la: TBA

Dacă aveți nevoie de informații suplimentare: 0743.698.720 (Mădălina).

*Pot participa maximum 14 persoane în mod activ, în ordinea sosirii, restul pot asista în limita locurilor disponibile. Vor avea prioritate cei ce nu au mai participat la Drop-In Class-urile anterioare.
Vârsta recomandată: între 18 ani și 90+.

**Acest atelier face parte din seria evenimentelor IMPRO si We Love Impro, ale căror scop final este de a promova teatrul de improvizaţie şi de a susţine !MPRO - Festivalul Naţional de Improvizaţie.

Parteneri: TANANANA, IQads si SMARK.

Niveluri

Nivelul 1

Minim 0 zile de experienţă

Nivelul 2

Minim 1 an de experienţă pe scenă

Nivelul 3

Minim 4 ani de experienţă pe scenă

Înscrieri

Pentru a-ți asigura participarea la unul dintre workshop-urile !MPRO, apasă unul din butoanele REZERVĂ. Apoi vei primi detaliile de plată (prin transfer bancar) prin e-mail. Odată efectuată plata, locul îți este asigurat.

Locurile se ocupă în ordinea achitării taxei de curs. În cazul Drop-In Class, nu este necesară nicio rezervare - mergeţi direct la atelier.

Locații