Workshops

Invităm cei mai profesionişti traineri, din România şi din lume, pentru oameni dornici să se cunoască mai bine, să îşi exprime latura artistică, şi să se joace cu mai mult entuziasm!

În timpul Festivalului ai parte de cel puţin şase ateliere pentru începători şi alte câteva pentru performerii cu experienţă – o perioadă intensă şi specială pentru comunitatea de impro din România.
În restul anului – fii cu ochii pe noi, fiindcă organizăm ateliere Drop-In lunare, şi alte programe de dezvoltare a muşchiului spontaneităţii 😉

Citeşte cu atenţie descrierile, uită-te în agendă şi… rezervă-ţi locul din timp.

Marți03 Iulie

••19
00

Drop-In Class iulieDrop-In Class

!MPRO Drop-In Class este un atelier destinat atât celor care nu au improvizat niciodată, cât și improvizatorilor care vor să regăsească prospețimea de la început.

!MPRO Drop-In Class face parte dintr-o serie de ateliere ce vor avea loc în prima săptămână a fiecărei luni.
Niciunul dintre ateliere nu va semăna cu celălalt, experiențele fiind unice: spațiul, trainerul și temele propuse - vor fi diferite. Un singur lucru vor avea în comun: calitatea ridicată a trainerilor şi o experienţă de învăţare relaxată.

There are no strings attached:

- Participarea este gratuită!
- Nu este nevoie de înregistrare. Așa cum spune și titlul, tot ceea ce trebuie să faci este să apari*.
- Ai nevoie doar de bună dispoziție și curiozitate.

Pentru workshop-ul din 3 iulie 2018 tema este: TBA

Trainer: Delia Riciu

Atelierul din 5 iunie 2018 va avea loc la: Impact Hub, în piaţa Timpuri Noi, Splaiul Unirii, Nr. 165, etajul 1, începând cu ora 19:00.

Dacă aveți nevoie de informații suplimentare: 0743.698.720 (Mădălina).

*Pot participa maximum 14 persoane în mod activ, în ordinea sosirii, restul pot asista în limita locurilor disponibile.
Atelierul este adresat persoanelor care nu au mai improvizat niciodată, cursanților în improvizație, cât și improvizatorilor.
Vârsta recomandată: între 18 ani și 90+.

**Acest atelier face parte din seria evenimentelor IMPRO si We Love Impro, ale căror scop final este de a promova teatrul de improvizaţie şi de a susţine !MPRO - Festivalul Naţional de Improvizaţie. Mai multe detalii pe www.improfest.ro/workshops.

Parteneri: Impact Hub, TANANANA, IQads si SMARK.

3 ore
14 locuri
Impact hubSplaiul Unirii 165, piata Timpuri Noi, etajul 1, 030133 www.impacthub.ro

Niveluri

Nivelul 1

Minim 0 zile de experienţă

Nivelul 2

Minim 1 an de experienţă pe scenă

Nivelul 3

Minim 4 ani de experienţă pe scenă

Înscrieri

Pentru a-ți asigura participarea la unul dintre workshop-urile !MPRO, apasă unul din butoanele REZERVĂ. Apoi vei primi detaliile de plată (prin transfer bancar) prin e-mail. Odată efectuată plata, locul îți este asigurat.

Locurile se ocupă în ordinea achitării taxei de curs. În cazul Drop-In Class, nu este necesară nicio rezervare - mergeţi direct la atelier.

Locații