Workshops

Invităm cei mai profesionişti traineri, din România şi din lume, pentru oameni dornici să se cunoască mai bine, să îşi exprime latura artistică, şi să se joace cu mai mult entuziasm!

În timpul Festivalului ai parte de cel puţin şase ateliere pentru începători şi alte câteva pentru performerii cu experienţă – o perioadă intensă şi specială pentru comunitatea de impro din România.
În restul anului – fii cu ochii pe noi, fiindcă organizăm ateliere Drop-In lunare, şi alte programe de dezvoltare a muşchiului spontaneităţii 😉

Citeşte cu atenţie descrierile, uită-te în agendă şi… rezervă-ţi locul din timp.

Miercuri05 Septembrie

••19
00

Drop-In ClassDrop-In Class

!MPRO Drop-In Class este un atelier destinat atât celor care nu au improvizat niciodată, cât și improvizatorilor care vor să regăsească prospețimea de la început.

!MPRO Drop-In Class face parte dintr-o serie de ateliere ce vor avea loc în prima marţi a fiecărei luni.
Niciunul dintre ateliere nu va semăna cu celălalt, experiențele fiind unice: spațiul, trainerul și temele propuse - vor fi diferite. Un singur lucru vor avea în comun: calitatea ridicată a trainerilor şi o experienţă de învăţare relaxată.

There are no strings attached:

- Participarea este gratuită!
- Nu este nevoie de înregistrare. Așa cum spune și titlul, tot ceea ce trebuie să faci este să apari*.
- Ai nevoie doar de bună dispoziție și curiozitate.

Pentru workshop-ul din 5 septembrie 2018 tema este: Improvizaţie muzicală

Trainer: Doina Antohi
La pian: Vlad Pasencu

Aahh... Music. Eventualele griji legate de cât de bine cânți (sau nu) pot fi lejer uitate, pentru că sunt inutile. Important, înainte de toate, e ritmul, așa că acest atelier va începe cu jocul pe ritmuri diferite. Apoi urmează povești improvizate pe melodii simple, de la Irish Drinking Song până la „Asta-mi sună a cântec”. Și, la final, poate vor apărea și câteva rime!

Doina Antohi este trainer de actorie de mai bine de zece ani regizor, actriță, profesor și interpret vocal. Scrie de când era copil, în timpul liber, din joacă, inspirându-se din realitatea imediată și mai ales din cât de diferite sunt mentalitățile. E îndrăgostită de cântat, de muzică, și mai ales de musicalul american, iar de curând a văzut cel mai nou şi îndrăgit musical de Broadway, la Londra: Hamilton. În prezent face parte din trupa Improvisneyland.

Vlad Pasencu a studiat Compoziţie la Universitatea Naţională de Muzică Bucureşti, iar improvizaţia l-a cucerit treptat şi statornic din 2008, de când a început să improvizeze muzical cu trupa Improvisneyland. În prezent îşi oferă creaţiile muzicale mai multor trupe bucureştene şi nu numai, dar şi improvizează scenic în muzicalul improvizat Triton, ce va participa la ediţia de anul acesta !MPRO. Vlad este şi trainer la Şcoala de Improvizaţie - Teatrul fără Frontiere.

Atelierul din 5 septembrie 2018 va avea loc la: Bistro Matrioşka. Vă rugăm să nu aduceţi cu voi mâncare sau băutură - vă va părea rău să nu încercaţi bunătăţile de acolo ;)
Iată un scurt fragment din povestea lor: "Pianul va prinde deseori viață și vă va încânta cu muzica artiștilor chemați să vă transmită energia lor, parfumul de cafea proaspăt râșnită vă va aduce mai aproape de casă, iar mâncarea pregătită de chef Andrei – masterul magician, va plasa Bistro Matrioșka pe lista locurilor voastre preferate. La noi vă veți delecta cu preparate culinare dintre cele mai rafinate, indiferent că vorbim de mic dejun, prânz, cină sau desert."

Dacă aveți nevoie de informații suplimentare: 0743.698.720 (Mădălina).

*Pot participa maximum 14 persoane în mod activ, în ordinea sosirii, restul pot asista în limita locurilor disponibile. Vor avea prioritate cei ce nu au mai participat la Drop-In Class-urile anterioare.
Vârsta recomandată: între 18 ani și 90+.

**Acest atelier face parte din seria evenimentelor IMPRO si We Love Impro, ale căror scop final este de a promova teatrul de improvizaţie şi de a susţine !MPRO - Festivalul Naţional de Improvizaţie.

Parteneri: TANANANA, IQads si SMARK.

3 ore
14 locuri
Bistro MatrioskaStr. Visarion nr. 20, Bucureşti https://www.facebook.com/bistromatrioska

Niveluri

Nivelul 1

Între 0 zile de experienţă şi maximum 10 spectacole jucate

Nivelul 2

Între 10 şi 50 de spectacole de impro jucate

Nivelul 3

Peste 50 de spectacole de impro jucate

Înscrieri

Pentru a-ți asigura participarea la unul dintre workshop-urile !MPRO, apasă unul din butoanele REZERVĂ. Apoi vei primi detaliile de plată (prin transfer bancar) prin e-mail. Odată efectuată plata, locul îți este asigurat.

Locurile se ocupă în ordinea achitării taxei de curs. În cazul Drop-In Class, nu este necesară nicio rezervare - mergeţi direct la atelier.

Locații