Wallpapers

Suntem atât de mândri de Impromeleonul nostru încât am vrea să ne uităm la el toată ziua. Iar acum putem, și tu la fel. Alege un wallpaper de mai jos și vei vedea cum treptat vei fi și tu fascinat de el, de ce ar putea spune sau de ce aventuri ar putea avea parte. Te vei surprinde zâmbind sau chiar râzând, ceea ce, recunoaște, nu sună rău deloc. Dă-i o șansă pe desktop-ul tău și vei vedea cum ziua ta devine mult mai … colorată.

Caleidoscopic

Te uiți prin caleidoscop și caleidoscopul se uită înapoi la tine. Dacă și se pare neobișnuit, probabil că nu ai învățat până acum că OBIȘNUIT nu e tocmai cel mai bun atribut al impromeleonului. Așteaptă-te la orice.

Teatral

Când ești actor la TNB, ai tot dreptul să "te dai în spectacol". OK, poate n-a fost o idee prea bună sa te cocoți pe fântână, dar măcar aici nu-ți trebuie bilet.

Paradoxal

Este indicat să urmărești semnele rutiere. În special când ești un cameleon ce se ferește de foarfece... Dacă n-ai înțeles ideea, e în regulă (de circulație).

Curios

Ai fi uimit de câte conversații poți avea cu un cameleon care vrea să știe tot despre toate și care se uită hipnotizant la tine. Nu încerca să-l ignori sau să îl învingi cu propriile arme, șansele tale sunt minime.

Jucăuș

Nu are astâmpăr. Mereu se intreabă ce ar fi dacă și nici o aventură nu i se pare imposibilă. Tot timpul este la fel de entuziasmat de ceea ce face, fie că învață să meargă pe bicicletă sau se pregătește de un picnic pe lună.

Visător

Impromeleonul crede în puterea culorii de a ne însenina. Oricând și oriunde e nevoie, împarte cu ceilalți din culorile lui și îi motivează să se bucure din nou de frumusețea lor. Un pick-me-up pentru o zi de Luni.