Program

Improvisează cu noi!

Ca la !MPRO, mai rar. Spectacole curajoase, ateliere pentru toată lumea, perspective noi şi incursiuni neaşteptate în genuri mult apreciate. E o lume fascinantă în care nimic nu e improsibil. Vino să-ți arătăm câte culori și forme poate lua improvizația, chiar sub ochii tăi.

Duminică26 August

••15
30

!MPRO Talks

Fiecare improvizator are o viaţă pe care, adesea, nu o aduce pe scenă. În plus, tuturor ni se întâmplă uneori pe scenă să ne confruntăm cu subiecte nefamiliare, fie venite de la spectatori, fie venite de la parteneri. Întâlnirile !MPRO Talks vor pune în lumină o parte din subiectele respective.

Ediție specială dedicată proiectului Beyond Bars. Timp de două săptămâni, opt improvizatori au împărtășit tehnici și principii de improvizație cu peste cincizeci de deținuți din penitenciarele Găești și Mioveni. La final, aceștia au susținut scurte spectacole, pentru colegi și personal.

https://radioromaniacultural.ro/beyond-bars-ateliere-de-improvizatie-in-penitenciare/

https://stirileprotv.ro/stiri/social/detinutii-din-penitenciarul-colibasi-actori-intr-un-proiect-de-reeducare-prin-arta-m-a-schimbat-in-bine.html

15.30 Dan Murzea, Camelia Pintilie și Ștefan Huluba vor prezenta câteva perspective despre experiența lor în proiect, atmosfera din penitenciare, oamenii cu care au interacționat; prezentări şi Q&A
17.00 Pauză
17.15 Monica Anastase îi intervievează pe Sever Bârzan și Iulian Sfircea despre aspectele legate de improvizație din cadrul proiectului.
17.45 Q&A moderat de Monica, cu întrebări din Facebook şi din sală.

Partea a doua a întâlnirii va fi transmisă live pe Facebook (pe fb.com/improfest.ro).
Pe toată durata live-ului puteţi trimite întrebări în comments pentru invitaţi.

Evenimentul este adresat improvizatorilor şi cursanţilor în improvizaţie, în limita locurilor disponibile.
Intrarea este liberă, rezervarea necesară.

150 min
Lente ArculuiLente Arcului, str. Arcului nr. 8, Bucureşti, 021033

Bilete

Acum că te-am convins să vii, ai nevoie și de bilete. Le găsești pe eventbook.ro și în rețeaua lor de distribuție. Ca să stai relaxat, îți recomandăm să iei un abonament. Te-ai hotărât în ultima secundă? E ok, ai bilete și la intrare.

Festival Pass

Abonament valabil pentru toate spectacolele din cadrul Festivalului !MPRO

240 RON

Day Pass

Abonament valabil pentru o zi de spectacole în cadrul Festivalului !MPRO

60 RON

Ticket

Bilet valabil pentru un singur spectacol din cadrul Festivalului !MPRO

25 RON

Locații