Condiții Generale

Impro deține drepturile de proprietate intelectuală (inclusiv drepturile asupra bazei de date) privind mărcile comerciale, logo-urile si toate celelalte materiale prezentate în acest site. Impro își rezervă dreptul de a modifica conținutul și / sau structura site-ului în orice moment și fără nici o informare prealabilă.

Site-ul Impro este dezvoltat de către agenția Maronqua, care este unicul proprietar al tehnologiilor și deținător al drepturilor de autor în ceea ce privește tehnologiile și resursele dezvoltate pentru buna funcționare a web-site-ului.

Este interzisă reproducerea, distribuirea sau publicarea sub orice formă a conținutului materialelor prezentate pe acest site de către orice persoană fără acordul scris al Impro.

Impro nu garantează că informațiile care apar pe acest site nu conțin erori, cu toate că Impro depune toate eforturile pentru a transmite informații actualizate și exacte. Orice persoană care dorește să se informeze asupra festivalului este rugată să ne contacteze folosind formularul sau coordonatele aflate pe pagina de contact.