Condiții Generale

Impro deține drepturile de proprietate intelectuală (inclusiv drepturile asupra bazei de date) privind mărcile comerciale, logo-urile si toate celelalte materiale prezentate în acest site. Impro își rezervă dreptul de a modifica conținutul și / sau structura site-ului în orice moment și fără nici o informare prealabilă.

Site-ul Impro este dezvoltat de către agenția Maronqua, care este unicul proprietar al tehnologiilor și deținător al drepturilor de autor în ceea ce privește tehnologiile și resursele dezvoltate pentru buna funcționare a web-site-ului.

Este interzisă reproducerea, distribuirea sau publicarea sub orice formă a conținutului materialelor prezentate pe acest site de către orice persoană fără acordul scris al Impro.

Impro nu garantează că informațiile care apar pe acest site nu conțin erori, cu toate că Impro depune toate eforturile pentru a transmite informații actualizate și exacte. Orice persoană care dorește să se informeze asupra festivalului este rugată să ne contacteze folosind formularul sau coordonatele aflate pe pagina de contact.

Acest proiect a fost finanţat, în parte şi la unele ediţii, prin contribuția generoasă a poporului American prin Departamentul de Stat al Statelor Unite. Conținutul cade în responsabilitatea IMPRO și nu reflectă în mod necesar opiniile Departamentului de Stat al SUA sau ale Guvernului American.

Formate

Teatru Sport (Theatresports™) și Maestro (Maestro Impro™) au fost create de Keith Johnstone şi sunt mărci înregistrate de către Institutul Internațional de Teatru Sport, în SUA, Canada și alte țări. Drepturile de producție sunt gestionate în exclusivitate de Institutul Internațional de Teatru Sport. Toate drepturile rezervate. În București, licența de Teatru Sport este deținută de catre trupa Urban Impro.

Servicii Externe

Site-ul Impro folosește Google Analytics, un serviciu de analiză a traficului online, deținut de Google™, Inc. Termenii și condițille sub care funcționeaza acest serviciu se pot găsi aici: http://www.google.com/analytics/tos.html.

Site-ul Impro conține butoane pentru interacțiunea cu diverse rețele de socializare. Lista completă a rețelelor de socializare și informațiile complete privind termenii și condițiile aferente serviciilor oferite de acestea este următoarea:

Site-ul este construit pe platforma WordPress, care funcționează sub lincență tip GPLv2 (sau mai nouă). Mai multe informații asupra licenței puteți găsi aici: http://wordpress.org/about/gpl.

Site-ul este construit, printre altele, folosind următoarele produse software terțe:

Impro sau Maronqua nu pot fi făcute responsabile pentru eventualele neplăceri sau probleme cauzate de proasta funcționare a tehnologiilor oferite de servicii terțe menționate mai sus.