Campionatul în direct pe Facebook

Ai pierdut trenul, ești blocat în trafic sau în ultima secundă a sosit un mail cu ASAP și nu poți ajunge la mult așteptatul meci de improvizație? Cum neprevăzutul este specialitatea noastră, avem o soluție pentru astfel de evenimente neașteptate – Live Streaming pe Facebook.

Deși suntem ași în improvizație, tehnologia nu este punctul nostru forte, dar în schimb avem un prieten specialist în acest domeniu – Vodafone. I-am povestit despre improvizație, i-am vorbit despre planurile noastre mărețe și ceva mai târziu aveam în față un nou fan !MPRO gata să ne ajute. Astfel, pentru prima dată în România, poți urmări de oriunde Campionatul Național de Teatru Sport, trebuie doar să ai acces la internet.

Și-acum, pregătirea! Floricele, pizza, sucuri, bere și mult entuziasm. Fii gata să râzi cu poftă, să fii uimit de spontaneitatea improvizatorilor și de cât de ghidușe pot fi probele. Nu știm cât de înțelegători vor fi vecinii sau colegii de birou cu aplauzele furtunoase, chicotelile și râsul neîncetat, dar în caz de proteste îți recomandăm să-i inviți să ți se alăture. Inevitabil se vor molipsi și ei cu pasiunea pentru improvizație și poate chiar veți vedea împreună, la fața locului, restul meciurilor.

Fie că ai sau nu favoriți, vei simți cu fiecare partidă cum crește suspansul și echipele încearcă să se autodepășească pentru a se califica în marea finală. Ca la orice spectacol de improvizație, indiferent de rezultat, marele câștigător va fi publicul, fie el din sală sau de pe Facebook. Va savura fiecare clipă de inspirație a improvizatorilor, fiecare final neașteptat și frumoasa nebunie creativă a echipelor.

Toate detaliile despre meciuri, date, locații, cine cu cine se va înfrunta și rezultate le găsești pe pagina de Campionat.

Ne vedem pe Facebook la următoarele link-uri: