Nu avem astâmpăr

Două găleți de sacrificiu, 30 de baloane cu rezistență scăzută la spargere, cantități impresionante de emerald, un ruj roșu-carmin din sezonul trecut, mănuși chirurgicale și … lista e abia la început.

Nu, nu am organizat o expoziție de artă abstractă, dar am pus la cale ceva și mai interesant – o surpriza specială pentru toți prietenii !MPRO. Și cum suntem atât de entuziasmați și nu mai avem răbdare până e totul gata, uite câteva indicii.

În primul rând putem spune că a necesitat o planificare minuțioasă, până la cel mai mic detaliu, care inevitabil a suferit modificări semnificative. Și cum mâncăm improvizație pe pâine, am fost în elementul nostru. Înarmați cu câte o porție dublă de cafea și cu mult entuziasm, ne-am strâns la locul stabilit și ne-am pus pe treabă. 7 ore mai târziu eram numai un zâmbet.

Am plecat de acolo extenuați, dar mândri că am reușit să facem chiar mai multe decât ne-am propus. În plus fiecare a rămas și cu câte un suvenir: un tricou acum cu pete emerald, un pantalon cu dungi mov sau un pantof cu picățele roșii.

Suficient. Să nu stricăm surpriza.