Impro, fete și băieți

Altfel spus, bătălia epică dintre sexe și-a făcut debutul și în improvizație. Provocarea a fost acceptată de cei de la Improvisneyland și Urban Impro. Probele au fost unele mai jucăușe decât altele, iar pe cât de tare s-au distrat actorii pe atât de bine s-a simțit publicul.

Înainte de a se da startul, membrii celor două echipe și-au făcut tradiționalele urări sportive de „Normal că noi vom învinge” și „Chiar credeți că aveți vreo șansă?„. În urma tragerii la sorți s-a stabilit că vrând nevrând, băieții vor fi cavaleri și le vor lăsa pe fete să lanseze prima provocare. Astfel formalitățile fiind încheiate a început distracția …vrem să spunem, bătălia necruțătoare.

Au urmat două ore de scenarii post-apocaliptice, plaje cu nudiști, campionate de făcut pizza, ode aduse bărbatului ideal și poligloți care dezbat ce nutreț preferă un cal bălan fără glas. Cei șase improvizatori au fost la înălțime provocărilor dând dovadă de inspirație, spontaneitate și fiind cât se poate de trăzniți. Publicul nu s-a lăsat nici el mai prejos și a răsplătit faptele de vitejie a celor de pe scenă cu chicoteli, hohote de râs și ropote de aplauze.

Ca în orice luptă, au existat și victime, o pereche de pantaloni a unuia dintre bravii luptători cedând de la atâta tensiune. Combatanții nu au profitat de acest moment de slăbiciune al concurentului, și chiar l-au ajutat să își reasambleze echipamentul. Iar dovezile de fairplay nu s-au oprit aici, membrii celor două echipe fiind primii care aplaudau furtunos momentele de umor nebun ale celorlalți.

O altă miză importantă a acestei seri a fost extragerea Optimilor Campionatului Național de Teatru Sport.

Echipele participante au aflat unde și cu cine se vor înfrunta, în prima etapă spre Marea Finală. Cine este curios poate vedea rezultatele extragerii, cât și ale meciurilor pe pagina de Campionat. Finala de pe 23 octombrie, va coincide, absolut intenționat, cu debutul Festivalului !MPRPO. Deci amatorii de improvizație vor avea o zi memorabilă.

Bătălia de mai sus a fost doar un antrenament de încălzire în comparație cu lupta ce se va da în finală. Crezi că poți să faci față unei asemenea confruntări? Riști să râzi neîncetat timp de câteva ore?

Hai la !MPRO.