Sing It! mi-a mers la suflet

Fac improvizație de 10 ani, cel puțin într-un cadru organizat. Iar muzica este viața mea de când mă știu; Îmi place foarte mult să ascult muzică, dar și să cânt, deși nu o fac chiar strălucit. Am ajuns să particip la atelierul muzical, ținut anul acesta de Heather și Jules de la trupa britanică de improvizație The Maydays la Festivalul Național de Improvizație !MPRO.

Spun că am ajuns, pentru că întâmplarea a făcut ca fosta mea colegă de trupă, Adriana, să nu mai poată participa. Astfel am participat eu în locul ei și îi mulțumesc din suflet pentru asta, pentru că a fost minunat. Atelierul de cinci zile s-a finalizat cu un spectacol într-una din serile festivalului – musicalul Sing It! – pe care l-am susținut toți ce 12 participanți la atelier. A fost ceva extraordinar!

Rezultatul a fost un spectacol spiritual, în toate cele trei sensurile din DEX. Ne-am simțit aproape de public și am simțit și publicul aproape de noi, lucru confirmat și de spectatori la final. Pe cei cu care am urcat pe scenă îi cunosc de mai demult, însă experiența Sing It!, atât spectacolul cât și repetițiile, ne-au făcut să ne apropiem foarte mult și să ne simțim ca o adevărată familie. Fiecare are rolul lui scenă, fiecare contribuie cu câte o idee, la fel ca la alte spectacole de improvizație, însă la Sing It! ne exprimăm prin muzică. Asta face ca mesajul să fie mult mai profund, mai aproape de sufletul spectatorilor.

Iar mie, Sing It! mi-a mers la suflet. M-a făcut să capăt încredere în mine, că pot juca chiar și într-un musical, și să îmi doresc să continui. Pentru asta le mulțumesc colegilor mei Alexandra, Andreea, Andreea, Adina, Mădălina, Monica, Ramona, Andrei, Mădălin, Pavel, Vlad și nu în ultimul rând improvizatorilor muzicali Alex și Marian!

Sing It! se va juca în luna octombrie la Teatrul de Comedie, Sala Nouă. Urmăriţi programul pentru a afla detalii.

Ne puteţi găsi şi pe:
https://www.facebook.com/weloveimpro/
Ne puteţi ajuta în realizarea !MPRO – Festivalul Naţional de Improvizaţie:
https://www.patreon.com/WeLoveImpro