Efectul de dezinhibare

Faptul că apetitul pentru arta improvizației teatrale este în plină ascensiune în România știam încă de la scrierea proiectului, motiv ce ne-a impulsionat să materializăm proiectul „Maydays în România”.
Însă, cine vor fi participanții la taberele de creație !MPRO days with The Maydays din Constanța și Sibiu a reprezentat un challenge până la închiderea înscrierilor.
Rezultatul a fost unul neașteptat, formându-se grupe din oameni din diverse orașe autohtone, dar și din afara țării, cu o varietate de tangențe cu improvizația, sau doar dorința de a experimenta – numitorul comun a fost cu siguranță pasiunea pentru teatrul creat pe loc.

Care au fost feedback-urile lăsate de participanții alături de care am implementat primul proiect de acest gen din România? Vă invităm să le parcurgeți în continuare:

„Trainerii Jen, Liz, James și Joe ne-au câștigat repede încrederea și simpatia prin profesionalismul și spontaneitatea de care au dat dovadă”

„Aprofundarea efectului de dezinhibare m-a ajutat să devin mai liberă și mai sinceră în exprimare”

„Participarea în tabără mi-a deschis interesul pentru participarea și la alte workshop-uri de improvizație”

„Lucrul în echipă și dinamica grupului mi-au alimentat curiozitatea și energia de a rămâne permanent activ”

„Apreciez diversitatea exercițiilor aplicate pe situații concrete, dar și turul ghidat al orașului care ne-a făcut să cunoaștem mai bine locul, şi să ne relaxăm și să ne distrăm împreună”

„După încheierea workshop-urilor rămânea dorința de a aplica tehnicile învățate, de a începe unul nou, de a exersa intens înainte de spectacol, de a te bucura de noile cunoștințe.”

„Faptul că am fost pe scenă reprezintă pentru mine o experiență unică pe care nu mă gândeam că o voi trăi vreodată”

„Datorită trainingului improvizatorilor britanici, trăirile avute pe scenă nu au fost înfiorătoare, ba dimpotrivă, ne-am simțit ca un grup omogen și prezent 100%; bineînțeles micile blocaje au fost și ele prezente…”

„M-am simțit actor pentru câteva zeci de minute, iar momentele petrecute pe scenă au zburat ca prin minune, rămânând gândul de a reveni”.

Overall, timpul petrecut împreună cu cei patru membrii de la „The Maydays” este unul valoros pentru toți cei prezenți în tabără, hrănind dorința de a repeta experiența trăită.
Noi, organizatorii, le mulțumim tuturor pentru participare și le suntem recunoscători pentru aportul la dezvoltarea comunității de improvizaţie din România. Pe data viitoare! 🙂