!MPRO Drop-In Class

Din luna mai introducem un nou concept sub umbrela !MPRO: Drop-In Class este un atelier destinat atât celor care nu au improvizat niciodată, cât și improvizatorilor care vor să regăsească prospețimea de la început.
Atelierele vor avea loc o dată pe lună, şi niciunul nu va semăna cu celălalt, experiențele fiind unice: spațiul, trainerul și temele propuse – vor fi diferite. Un singur lucru vor avea în comun: calitatea ridicată a trainerilor şi o experienţă de învăţare relaxată.

There are no strings attached!

– Participarea este gratuită!
– Nu este nevoie de înregistrare. Așa cum spune și titlul, tot ceea ce trebuie să faci este să apari*.
– Ai nevoie doar de bună dispoziție și curiozitate.

Pentru primul workshop, ce va avea loc în data de 2 mai la Centrul Educaţional Ibsen, tema este: ASCULTARE, iar trainerul este Vlad Pasencu.
Mai multe detalii despre primul atelier aflaţi de aici.
Mai multe despre Vlad, pe: https://www.linkedin.com/in/vlad-pasencu-240484141/

Dacă aveți nevoie de informații suplimentare: 0743.698.720 (Mădălina).

*Pot participa maximum 14 persoane în mod activ, restul pot asista în limita locurilor disponibile și vor avea prioritate la următoarele ateliere.

Atelierul este adresat persoanelor care nu au mai improvizat niciodată, cursanților în improvizație, cât și improvizatorilor.
Vârsta recomandată: între 18 ani și 90+.

**Acest atelier face parte din seria evenimentelor IMPRO si We Love Impro, ale căror scop final este de a promova teatrul de improvizaţie şi de a susţine !MPRO – Festivalul Naţional de Improvizaţie. Mai multe detalii pe www.improfest.ro/workshops.