Cum am ajuns să improvizez?

Improvizez din: 2010, cu pauze. Eu și improvizația avem uneori status-ul „It’scomplicated”.

Trupa din care fac parte: iELE

O scurtă introducere a debutului personal în improvizaţie:
Neoficial am început să improvizez de la grădiniță, atunci când m-am gândit să „repar” bățul doamnei educatoare rupt din joacă (pentru cei născuți după 2000 – da!!! ne dădea la palmă cu bățul.. nu, nu face nimeni pușcărie pentru asta), legând cele două bucăți rezultate cu un șnur. Țin minte și acum sentimentul de mândrie.
Sper că mi-am îmbunătățit de atunci abordarea.

Oficial am început să improvizez în primul an de facultate. Un short form timorat am făcut prima oară alături de băieții de la Obligo prin 2010. Apoi am colaborat cu Pinkless și apoi cu Freeze. Am abordat longformul în spectacole precum EnCor, Risc, Valar Improvis, Impro la Liber, Assscat și am jucat în două spectacole de sketch-comedy din seria „O săptămână, un spectacol”. Improvizație foarte bună abia aștept să încep să fac. Din acest motiv tot merg la workshop-uri de impro. Aștept iluminarea în improvizație și desprinderea ușoară de mediocritate. Nu știu dacă o să reușesc, dar drumul merită din plin. Am învățat de la Sean Cusick, Tim Orr, Jill Bernard, Fabio Maccioni si Flavien. Și de la partenerii mei de scenă care uneori sunt extraordinari.

În rest improvizația face parte din viața mea. Numai dacă ai asistat la reparația fulger a unei Dacii poți înțelege. Tată, iți mulțumesc pentru asta. Rar fac o mâncare după rețetă, îmi place să schimb traseul în fiecare zi, când reproduc melodii de obicei le personalizez intenționat sau nu, deci pot fi sâcâitoare uneori. Am două dihorițe care îmi arată cum e să fii umil, muncitor și recunoscător în fiecare zi. Dihorițele mele sunt niște stăpâni foarte îngăduitori. Îmi permit să am propriile mele lucruri, atât timp cât nu ajung ele la ele. Casa mea s-a mutat sus. Și îmi permit să am și spectacole.

Spectacole în care mă puteți vedea:
„Valar Improvis”, „Familia Ou” și uneori în „Impro la Liber”, la Recul

Ne puteţi găsi şi pe:
https://www.facebook.com/weloveimpro/
Ne puteţi ajuta în realizarea !MPRO – Festivalul Naţional de Improvizaţie:
https://www.patreon.com/WeLoveImpro