Workshop-uri de primăvară cu traineri de la Second City, Chicago

Sean Cusick şi Lisa McQueen au povestit în culori aşa de frumoase experienţa lor de la !MPRO 2, încât acum toţi trainerii din Chicago vor să ne cunoască!

Vino în luna Mai să îţi extinzi şi să îţi destinzi abilităţile improvizatoriceşti, cu Tim Paul şi Andel Sudik de la Second City, Chicago.

Luni 18 – Marţi 19 mai, de la 7 la 10 p.m.

Nivel începător-intermediar: nu este necesar un anumit nivel de experienţă, puteţi participa şi ca începător absolut

 • Ziua 1: Building Blocks of Improv
  Fie că eşti începător (n-ai mai fost niciodată la un curs de improvizaţie) fie că improvizezi de ceva timp şi te simţi blocat, e momentul să te întorci la elementele de bază: Agree and play!
 • Ziua 2: Strong Characters, Strong Choice
  Cum să-ţi găseşti drumul în scenă, alegând personaje şi emoţii. Ieşi “din cap” şi distrează-te.

Trainer: Andel Sudik
Andel Sudik joacă şi predă improvizaţie de mai bine de 10 ani. În Chicago a jucat la iO Chicago, the Playground şi the Annoyance, şi a făcut parte mult timp din trupa The Second City etc. A călătorit, a predat şi a jucat în SUA alături de compania naţională a Second City, şi în Europa cu Boom Chicago, o companie formată din improvizatori internaţionali, stabiliţi în Amsterdam.

Mai multe detalii despre ea pe Twitter @AndelSudik sau pe website-ul ei andelsudik.com
Mai multe despre filosofia ei în improvizaţie aici: http://secondcitynetwork.com/15-reminders-for-every-improviser/

Marţi 19 mai – Miercuri 20 mai, de la 2 la 5 p.m.

Nivel intermediar-avansat: este necesară o experienţă în improvizaţie (spectacole, cursuri), de cel puţin 2 ani

 • Ziua 1: Attacking the Top

  Acest workshop se concentrează pe: iniţieri de scenă atât verbale cât şi non-verbale, construirea unei fundaţii puternice chiar de la începutul scenei, cum să nu renunţi la chestia ta, cum să te înzestrezi pe tine şi pe partenerul tău de scenă cu motivaţii puternice de personaj, specificitate în loc de ambiguitate, stabilirea unui mediu în care să existaţi, bazarea personajului pe emoţie şi îndepărtarea “fluff-ului” din primele replici pentru a face loc alegerilor pline de miez care îi oferă partenerului de scenă ceva pe care să-l Accepte şi să-l Ducă mai Departe.

  Scenele nu vor dura mai mult de 30-60 secunde.

 • Ziua 2: Down to the C.O.R.E.: Scene Diagnostics – Character, Objective, Relationship, Environment

  Participanţii vor trece printr-o serie de scene pe parcursul cărora voi evidenţia şi voi căuta soluţii pentru anumite puncte slabe şi obiceiuri dăunătoare care ies la suprafaţă în felul lor de a lucra. Pornind de aici, le dau fiecăruia provocări specifice în scenele următoare, potrivite cu nevoia specifică a fiecărui participant, dintre cele patru elemente ce formează C.O.R.E.

Trainer: Tim Paul
Tim Paul este actor în Chicago, a jucat cel mai recent în spectacolul “Invisible World”, creat de Mick Napier (premiul Best Sketch 2014 acordat de revista Chicago Magazine) şi la bordul vasului Norwegian Epic, alături de echipa Second City. Paul poate fi de asemenea văzut săptămânal la Second City, în echipa Improv All-Stars. Este de asemenea scenarist, regizor şi actor în cadrul Reţelei Second City, unde a creat şi regizat, printre altele, seria “Ladies Looking”. Este trainer atât pentru Second City (Advanced Improv) cât şi pentru Annoyance Theatre (Level 4).

Mai multe detalii despre el pe Twitter @thatguytimpaul sau pe website-ul său www.thatguytimpaul.com

 • Nivelurile indicate pentru workshop-uri sunt orientative, voi sunteţi cei care decideţi unde v-aţi simţi mai bine.
 • Toate cele patru workshop-uri se vor desfăşura în limba engleză.
 • Locul desfăşurării workshop-urilor: Recul, str. Cercului nr. 6, Bucureşti
 • Taxă per workshop: 90 RON
 • Taxă per 2 workshop-uri: 150 RON
 • Workshop-urile sunt independente, se pot combina în orice fel consideraţi potrivit, nu este necesar să fii prezent la Ziua 1 pentru a putea participa la Ziua 2.
 • Înscrieri şi alte detalii la monica.anastase@gmail.com