Povestea IMPRO3

A fost odată ca niciodată !MPRO, un festival naţional care aduce laolaltă actorii de improvizaţie din România, şi care ajunsese la a treia ediţie.

Şi-n fiecare zi, în lungul şi în latul ţării, peste 70 de tineri actori se bucurau că vor juca pe scena Teatrului Naţional Bucureşti, şi se antrenau pentru a fi în cea mai bună formă.

Şi-n fiecare zi, fanii şi spectatorii lor se întrebau oare cum va fi această a treia ediţie, supranumită Dream Project, şi cum ar putea şi ei experimenta spontaneitatea şi veselia improvizaţiei.

Dar într-o zi – chiar azi! – improfest.ro le-a oferit exact ceea ce îşi doreau: toate informaţiile şi descrierile necesare pentru a se bucura din plin de ediţia a treia a Festivalului Naţional de Improvizaţie.

Şi apoi, !MPRO a pornit să îşi spună povestea prin online şi offline, pentru a îşi face cât mai mulţi prieteni. Şi din acest motiv, oraşul a devenit mai simpatic şi mai colorat.

Şi din acea zi, a fost liber la înscrieri pentru ateliere, la cumpărat abonamente şi bilete, şi la bună-dispoziţie în toate birourile şi casele din Bucureşti.

Vă place povestea mea? Aştept şi poveştile voastre, am şi nişte premii pentru voi ?