O săptămână, un spectacol

Despre Radu Dragomirescu ştie toată comunitatea improvizatorilor din România. A făcut parte din prima trupă de improvizaţie din ţară, condusă de regizorul Vlad Massaci, este regizor el însuşi, şi un motor al îmbunătăţirii permanente a fenomenului.
În urma unei vizite în inima improv-ului american, Second City din Chicago, Radu a prins drag de ceea ce se numeşte Sketch Comedy, un spectacol creat de întreaga echipă de actori plus regizor, prin antrenamente succesive de improvizaţie. Rezultatul final, însă, rămâne apoi neschimbat, şi este adesea un comentariu extrem de viu al momentului în care se desfăşoară – la nivel uman, social, cultural, politic şi aşa mai departe. Cam ce ar fi putut fi teatrul de revistă, dacă ar fi continuat în spiritul propus de Constantin Tănase. Minus sclipiciul.
Radu a coordonat primul sketch show din România, „2014: O odisee pământeană„, pe care l-aţi putut vedea la !MPRO ediţia a doua. Ulterior, văzând că nu se încumetă nimeni altcineva, a recidivat.
Astfel, la nou-deschisul Recul – Remediu Cultural, puteţi vedea „Nu se poate termina aşa”, „Paradisio” şi „Dezintegrabilii”, trei spectacole de sketch comedy create fiecare în câte o săptămână. Enjoy!