Tim Orr şi Inbal Lori revin la Bucureşti

Tim Orr şi Inbal Lori, apreciaţi de improvizatorii participanţi la !MPRO 2015 atât pentru talentul şi forţa lor pe scenă cât şi pentru generozitatea cu care ne-au împărtăşit din cunoştinţele, tehnicile şi experienţa lor, revin în România în luna mai, for some unfinished business cu noi.

Doisprezece ore de lucru intensiv pe tehnici şi aptitudini esenţiale în improvizaţia de orice fel: cum să abordezi scenele şi poveştile într-un mod mai DINAMIC, cu încredere, diversitate şi energie.

Fiecare dintre cei doi va susţine un Masterclass în perioada 9-11 mai, câte patru ore pe zi. Tim va avea în grijă echipa cu peste patru ani de experienţă de scenă, iar Inbal Lori pe cei cu minim un an de experienţă de scenă.
Cei de la UNATC Bucureşti, cuceriţi de energia noastră, ne vor găzdui şi de această dată.

Înscrierile încep pe 21 martie. Mai multe detalii în acest sens puteţi primi scriind un email la monica@improfest.ro.

Nu va fi permisă asistarea la worshop-uri.

Bonus, cum s-ar zice „sunaţi acum şi mai primiţi în plus”, cei 24 de participanţi la workshop-uri vor avea intrarea gratuită la spectacolul jucat de Tim şi Inbal joi 12 mai, Click – un spectacol de short form scenes variat şi dinamic, cu scene ce pornesc de la nişte poze trimise de public în avans.

Primăvară frumoasă tuturor!