Înscrieri pentru !MPRO 5 – PovEŞTI cu noi

De la primii paşi ai omului pe Pământ şi până la zborul său către stele, poveştile ne-au fost mereu alături, amintindu-ne despre curaj, despre obstacole, despre tragedii şi despre victorii. Ne-au făcut să râdem, să plângem, să sperăm şi să ne regăsim în ele.
Împreună suntem o singură poveste.

Înscrierile au început pentru ediţia de anul acesta, ce va avea loc la Bucureşti între 6 şi 10 septembrie, şi vestea bună este că avem şi o nouă secţiune de debut. Pentru cele trei poziţii din program vor concura numai echipe formate recent sau care nu au mai participat până acum la Festival. Iată detaliile:

Vă puteţi înscrie cu absolut orice format de improvizaţie doriţi – jocuri, scene libere, cu regizor (în genul lui Johnstone la Maestro), cu vorbe sau fără, cu muzică sau fără, în orice gen, cu suport video sau foto (avem aparatură şi tehnicieni) şi orice altceva vă mai puteţi imagina şi v-ar plăcea să faceţi.
Spectacolul trebuie să dureze aproximativ 50 de minute, iar pentru înscriere este necesar un video de aproximativ 15 minute needitate, din spectacol sau de la repetiţii. Nu este importantă calitatea filmării, ea servind doar pentru a ne da seama de formatul spectacolului şi de nivelul de cooperare, curaj şi mai ales bucurie din cadrul echipei 🙂
FORMULARUL DE ÎNSCRIERE este aici.
Ultima zi de înscrieri este 15 iunie 2017, ora 17.00.