Workshops

Invităm cei mai profesionişti traineri, din România şi din lume, pentru oameni dornici să se cunoască mai bine, să îşi exprime latura artistică, şi să se joace cu mai mult entuziasm!

Citeşte cu atenţie descrierile, uită-te în agendă şi… rezervă-ţi locul din timp.

Sâmbătă25 Mai

••15
00

Power Improv Toolkit

SÂMBĂTĂ ŞI DUMINICĂ 25-26 mai, de la 15.00 la 18.00.
Nivel minim de experienţă: 1 an de spectacole şi/sau cursuri constante

Acest atelier se va concentra pe a vă oferi instrumente puternice şi specifice pentru a vă ajuta să vă conectaţi cu partenerul şi să reacţionaţi în scenă în mod real.

Joe Bill vă va arăta cum să folosiţi:
- Adâncimea emoţională, ce îmbogăţeşte o scenă cotidiană
- Ascultarea emoţională şi psihologică, pentru a descoperi mai multe posibilităţi în fiecare moment
- Un punct de vedere strategic, pentru a vă crea personaje şi scene mai intense
- O prezenţă vitală ce vă va servi vouă şi partenerilor voştri, precum şi scenelor şi spectacolelor pe care le jucaţi

Veţi lucra pentru a înţelege diferenţele şi asemănările între a juca personaje de short form, de long form sau narative. De asemenea (ding-ding-ding!) Joe va include feedback personal, inclusiv instrumentele recomandate pentru a vă dezvolta.

"Acest workshop este perfect pentru toţi improvizatorii, şi vă asigur că veţi face MULTE repetiţii în sala noastră de impro pentru fiecare din instrumentele pe care vi le voi împărtăşi." - Joe Bill

6 ore
3 locuri
ImprotecaImproteca, str. Comănița nr. 9, București, 020557, România https://www.facebook.com/Improteca/

Miercuri29 Mai

••18
00

Duo-uri

MIERCURI şi JOI 29-30 mai, de la 18.00 la 21.00

În cadrul acestui atelier veţi lucra cu un partener de Duo pe întreaga durată - vă puteţi înscrie ca Duo deja existent (fie că aţi jucat deja în această formulă fie că urmează să jucaţi), sau vă puteţi înscrie individual şi Joe vă va alătura cu cineva potrivit, după o oră de "joacă".

"Vă voi ajuta să vă găsiţi sau să vă lucraţi stilul personal şi identitatea de Duo, şi vă voi sugera idei de formate sau stiluri de joc, în timp ce vă ofer feedback personalizat." - Joe Bill

6 ore
3 locuri
ImprotecaImproteca, str. Comănița nr. 9, București, 020557, România https://www.facebook.com/Improteca/

Vineri31 Mai

••15
00

Train the trainers

Nivel minim de experienţă: 1 an de training

Acest atelier se adresează exclusiv acelora care activează ca traineri - fie improvizatori care au descoperit bucuria de a împărtăşi din abilităţile lor, în cadrul unor cursuri regulate sau ocazionale, fie traineri de soft skills în cadrul companiilor, fie orice alt fel de facilitator a cărui prezenţă face diferenţa dintre un timp bine petrecut şi o experienţă traumatizantă.

Joe Bill va discuta metodele lui de predare, cum pregăteşte un atelier, cum abordează diferitele bariere întâlnite în lucrul cu participanţi aflaţi la diferite niveluri de experienţă, gestionarea propriilor reacţii, feedback şi multe altele. Veniţi pregătiţi cu întrebări mai generale sau mai specifice, iar Joe vă va răspunde negreşit.

Cu o experienţă de peste 25 de ani de facilitator, trainer şi consultant, Joe Bill conduce în prezent divizia de Corporate Training de la iO Chicago, una din cele mai prestigioase şcoli de teatru de improvizaţie din SUA şi din lume.
Expertiza sa este în aptitudini de prezentare, prezenţă executivă şi personală, instrumente de evaluare (DiSC, Meyers Briggs/Keirsey 16 types, Bolton & Bolton People Styles) şi procesul Socratic aplicat în vânzări, negocieri şi facilitare, Storytelling pentru afaceri.
A colaborat de-a lungul anilor cu The Ariel Group, React: Acting for Business, Ferrazzi Greenlight, ResNet ş.a.

3 ore
4 locuri
ImprotecaImproteca, str. Comănița nr. 9, București, 020557, România https://www.facebook.com/Improteca/

Sâmbătă01 Iunie

••15
00

Primele 30 de secunde

Nivel minim de experienţă: toate nivelurile

Acest atelier îi va ajuta pe participanţi să devină foarte prezenţi foarte repede în scenele lor de improvizaţie.

Joe vă va arăta cum să echilibraţi inginerul din voi cu muzicianul de jazz din voi, chiar de la începutul scenei. Asta include prezenţă emoţională şi strategică, un mod de gândire prompt şi jucăuş, conştientizarea dialogului interpersonal dar şi a celui circumstanţial, şi urmărirea contextului prin tiparele pe care le stabiliţi chiar de la început. Toţi participanţii vor ieşi de la acest atelier cu cel puţin câteva instrumente noi, pe care pot începe să le folosească imediat.

"În improvizaţie finalul se poate găsi adesea în început - daţi-mi voie să vă ajut să începeţi puternic şi solid." - Joe Bill

3 ore
0 locuri
ImprotecaImproteca, str. Comănița nr. 9, București, 020557, România https://www.facebook.com/Improteca/

Duminică02 Iunie

••15
00

Ceva din nimic

Nivel minim necesar: toate nivelurile

În cadrul acestui atelier vom începe pur şi simplu de la nimic, şi apoi vom vedea că întotdeauna există ceva acolo, ce poate fi descoperit şi jucat.

"Vino fără nimic, ca să putem face ceva." - Joe Bill

3 ore
0 locuri
ImprotecaImproteca, str. Comănița nr. 9, București, 020557, România https://www.facebook.com/Improteca/

Niveluri

Nivelul 1

Între 0 zile de experienţă şi maximum 10 spectacole jucate

Nivelul 2

Între 10 şi 50 de spectacole de impro jucate

Nivelul 3

Peste 50 de spectacole de impro jucate

Locații