Program

Improvisează cu noi!

Ca la !MPRO, mai rar. Spectacole curajoase, ateliere pentru toată lumea, perspective noi şi incursiuni neaşteptate în genuri mult apreciate. E o lume fascinantă în care nimic nu e improsibil. Vino să-ți arătăm câte culori și forme poate lua improvizația, chiar sub ochii tăi.

Joi22 Octombrie

••19
00

Teen Impro Show / Zei Urbani

Teen Impro Show

Teen impro este un spectacol de impro fresh, cu o echipă de liceeni efervescenţi, care au descoperit de curând tainele improvizaţiei, însă ştie toată lumea că la o vârstă aşa de fragedă viteza de reacţie, spontaneitatea şi creativitatea sunt mai ascuţite. Pe scurt, o sesiune de jocuri de improvizaţie pline de energie şi de amuzament.

-----

Zei Urbani
Muritorii au fost mereu la mila zeilor. Capriciile Olimpului au dictat soarta, iubirile și războaiele oamenilor.
Dar suntem oare atât de diferiți? Ce zace sub puterea nemărginită? Ce drame, ce pasiuni, ce dorințe ascunse îi fac pe Zei să fie Zei? Și cât de puternici sunt până la urmă?
Zei Urbani este un spectacol în care ne vom întreba: "what if God was one of us?"

••21
00

Oleg! / Triton

Oleg! este un sketch comedy show. Timp de o săptămână Trupa All In coordonată de Bogdan Untilă, a improvizat si reimprovizat până a ajuns la Oleg! Un spectacol despre războinici și relația pe care o au cu părinții, consimțământ și rezoluție infracțională, Tinder, Netflix și cine e alături de tine pe canapea, echitate pe o insulă pustie, singurătatea unui văduv și ciorba care dă în foc, din nou relația cu părinții, faptul că în fiecare din noi zace un Jean Reno și despre un toast pe care toata lumea o să-l țină minte!
Îndrăzneț, curajos, amuzant, Oleg! oferă și un training pentru primul sărut!

----
Triton
Un spectacol cu o atmosfera cozy, dar plin de curaj și muzică. Patru prieteni se așează pe scaune și încep să improvizeze pornind de la o discuție relaxată cu publicul. Când le vine cheful să pună pe note ce simt, încep să cânte.
Ei fac lucrurile să pară simple și fun. Și chiar sunt simple și fun, dar în spate stau multe antrenamente ca să poată să facă un spectacol simplu și fun.

Vineri23 Octombrie

••19
00

Fresh Impro Academy / Rap Battle

Fresh Impro Academy
Marylin Monroe care își caută jumătatea, personaje istorice reinventate sau personaje noi create pe loc care se copiază unele pe celelalte, sunt parte din meniul Fresh Impro Academy. Improvizatorii se provoacă și vă invită să-i provocați întru crearea unei multitudini de personaje, într-un spectacol interactiv.
Fresh Impro Academy sunt absolvenți ai Academiei de Improvizație Improvisneyland și sunt coordonați de Axel Moustache.

----

Rap Battle

Rap battle este o bătălie în versuri, în care concurenţilor li se va testa pe parcursul mai multor runde capacitatea de a improviza, flow-ul şi tehnica. Ne dorim un concurs curat, fără cuvinte vulgare, şi ne bazăm şi pe votul publicului.

••21
00

Doi la sol / Fearless

Doi la Sol este un spectacol de improv muzical, în care scenele de improvizație clasică sunt completate de momente muzicale inedite. Cei doi actori și improvizatori au decis să își unească pasiunea pentru muzică, teatru și improvizație într-un show în care se complezează perfect și se descoperă cu fiecare nouă reprezentație.
Jucat pentru prima oară pe scena teatrului Improteca, spectacolul a fost reluat în teatre dar și în alte contexte, precum apariția la emisiunea de divertisment iUmor, sau spectacole în aer liber.

---

Fearless este un spectacol cu formă liberă, pornit din dorința de a cânta improvizat fără frică. Dacă se aliniază planetele, toate momentele noastre vor porni din acel loc ghiduș, de la acea siguranță pe care o avem rareori în viață, că tot ce facem e de aur și nu e loc de greșeală.

Sâmbătă24 Octombrie

••19
00

Shuffle / 80 în 40

Shuffle

Un spectacol coordonat de Dan Codreanu și Bogdan Untilă, pestriț, divers, fun și spontan la fel ca actorii din Trupa de Joi. Începând de la un aer condiționat și ajungând într-un sit arheologic și chiar pe lună, pregătiți-vă pentru o călătorie nebună pe care doar în lumea improvizației o puteți găsi. Vă așteptăm cu mic cu mare să experimentați alături de noi comedia care poate fi găsită chiar și în micile detalii ale vieții de zi cu zi.

----

80 de scene în 40 de minute este un spectacol-provocare!

Cronometrul va porni, iar fetele din trupa iELE, pentru că gestionează atât de bine timpul (când nu este vorba de cumpărături), îl vor transforma într-o experiență imersivă, ce va consta într-un set de scene și povești pline de ritm și efervescență, exact ca un bufet care abundă de feluri de mâncare gustoasă, din care nu știi ce să alegi mai rapid!

••21
00

The secret life of housewives / Un show legendar

T.S.L.O.H este un spectacol de improvizaţie feminist în cel mai bun sens al cuvântului, care explorează ce fac şi spun femeile când nu e niciun bărbat prin preajmă. Îti garantăm un show care te va face să uiți de anul ăsta ciudat.
Coordonat de Radu Dragomirescu.

---

"Backstage Boys: Un show legendar" este spectacolul care vă va conduce printr-un carusel de stări, emoții și scene, acolo unde legendele au luat naștere. De la Orientul Apropiat în Mesopotamia, Persia sau în Egiptul Antic, vei fi martorul felului în care s-a scris istoria și vei putea vedea cu ochii tăi ceea ce cărțile de istorie nu au consemnat!
Totul în stilul Backstage Boys, plin de repere culturale și un umor fin, atât de fin încât s-ar putea să nici nu-l sesizezi, însă va fi acolo, într-un show legendar!

Duminică25 Octombrie

••19
00

The creative process / A journey in freeform

The creative process
Spectatorului de improvizație i se spune de la început „Nu există nimic pregătit, nu avem scenariu, nu avem regie.” Ce e în mintea improvizatorului? Care e procesul creativ prin care trece? Cum de i-a venit ideea asta? Cum se nasc scenele?
The creative process e o invitație în capul improvizatorului.
---
A journey in freedom
Coordonați de Gael, Cedric și Dan, cei 8 performeri vor juca... la maxim! Fără autocritică, fără orgoliu, profitând de tot ce spune și face grupul, ei vor râde împreună, vor fi vulnerabili unul cu altul - veniți să gustați din tortul care este forma liberă!

••21
00

Just Play / Les Elephants Bizarres

Just Play este un spectacol free-form, în care improvizatorii se inspiră din obiecte împrumutate de la spectatori. Începând de-acolo, totul devine un pretext de joacă: muzica, lumina, mobilele, corpurile. Joacă de copii cu imaginație infinită!
Acest spectacol s-a jucat în multe teatre din Franța, Europa, Glob și Spațiu.
P.S. Anananas & Pampamplemousse se numeau pe-atunci La Carpe Haute.

P.P.S. Atunci când vor vorbi, anananașii și pampamplemoușii o vor face mai mult în engleză, poate puțin și în franceză, și în rest... cum le-o veni și lor pe moment!
____

Les Elephants Bizarres este o trupă românească de synth-electro-pop, cu trei albume la activ și numeroase single-uri ce au răsunat în topurile radiourilor românești. Una dintre cele mai îndrăgite trupe din peisajul muzicii alternative românești va încheia această ediție de festival.

Bilete

Acum că te-am convins să vii, ai nevoie și de bilete. Le găsești pe eventbook.ro și în rețeaua lor de distribuție. Ca să stai relaxat, îți recomandăm să iei un abonament. Te-ai hotărât în ultima secundă? E ok, ai bilete și la intrare.

Festival Pass

Abonament valabil pentru toate cele şaisprezece spectacole din cadrul ediţiei a şaptea a Festivalului !MPRO - cele mai bune locuri, doar la pachet de 2 locuri.

300 RON

Day Pass

Abonament valabil pentru o seară din cadrul Festivalului - include patru spectacole a câte 40 min. fiecare, cu pauză de 20 min. la jumătatea serii. Bilete de 2 sau 4 locuri.

80 RON

Ticket

Bilet valabil pentru o repriză din cadrul Festivalului !MPRO - include două spectacole a câte 40 min. fiecare, fără pauză între ele. Bilete de 2 sau 4 locuri.

50 RON

Locații